Erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille? We did it!

Na maanden van voorbereiding is het ons gelukt. We mogen ons nu erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille noemen. Maar wat wil dat nu precies zeggen en wat betekent dat voor jullie?

Wat is de kmo-portefeuille?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel die ervoor zorgt dat je als bedrijf van financiële steun kan genieten voor de aankoop van opleidingen of (strategisch) adviesprojecten die als doel hebben om de kwaliteit van je onderneming of je concurrentiekracht te verbeteren. Hiertoe behoren bijvoorbeeld verkooptrainingen, bijscholingen over social media of boekhouding, het opstellen van een communicatie- of marketingplan of het uitdenken van een markt- of investeringsanalyse.

Om te kunnen genieten van deze subsidiemaatregel moet je aan een aantal voorwaarden voldoen:

Voldoe je aan alle 5 de puntjes en ben je een kleine onderneming? Dan is er sprake van 40% steun op de totale kosten met een maximum van € 10.000 op jaarbasis. Middelgrote ondernemingen kunnen genieten van 30% steun met een maximum van € 15.000 op jaarbasis.

Op zoek naar meer informatie over de portefeuille en de voorwaarden om er gebruik van te kunnen maken? Neem dan een kijkje op de website van het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Wat betekent onze erkenning als dienstverlener nu voor jullie?

Onze deur staat wagenwijd open voor ondernemingen die geïnteresseerd zijn in adviesprojecten. Wij buigen ons over je situatie, onderzoeken en analyseren om vervolgens een schriftelijk advies op te stellen over:

Interesse? Je mag ons altijd contacteren voor het maken van een vrijblijvende afspraak!


images/kmo-portefeuille.jpg