Een communicatiebureau uit Zonhoven, maar zo veel meer


Wie zijn we?

Wij zijn een toffe, jonge groep enthousiastelingen met een gezamenlijke liefde voor no-nonsense communicatie.

Ons communicatiebureau biedt communicatieoplossingen aan aan kmo's en bedrijven om hen te helpen groeien. We willen hun verhaal helpen vertellen met een heel persoonlijke, flexibele aanpak. Zowel voor online als offline communicatie kan een bedrijf bij BeeNobby terecht.

We nemen ook graag de tijd om de communicatie, markt of organisatie van een bedrijf uitgebreid te analyseren om een strategie op te stellen die rendeert op langere termijn.


Bart Pellens

Chief of the Hive

Wat doen we?

Bij communicatiebureau BeeNobby zijn we gedreven om zo veel mogelijk kmo's en bedrijven te helpen groeien. We doen dit aan de hand van dat wat we graag doen en waar we goed in zijn: communicatie.

Wil je klanten aantrekken en aan je binden? Of meer naamsbekendheid en verkoop genereren? Heb je nood aan een communicatieplan? Alle doelen van jouw onderneming willen we helpen bereiken met gerichte, doeltreffende hands-on communicatie op maat.

Hoe we dat juist doen, bespreken we graag persoonlijk met onze klant. We luisteren naar het verhaal en de verwachtingen en gaan dan aan de slag met een duidelijke visie en een gestructureerd plan.


Let's get in touch!

E-mail: info@beenobby.com
Tel: +32 (0) 468 51 47 57

De naam BeeNobby

[bee]: vliesvleugelig insect dat honing verzamelt. Een onmisbare schakel binnen de natuur. Sociaal, ijverig en zeer aanpasbaar vliegend wezentje.

[nob-ee]: excellent, eersteklas, stijlvol, chic.

Net zoals een honingbij een onmisbare schakel is binnen de natuur, is communicatie een onmisbare schakel tussen bedrijven en hun consumenten. Bij communicatiebureau BeeNobby staan we garant voor hands-on communicatie die sociaal, snel en op maat van jouw bedrijf is.Jarne Froyen

Digital marketeer

Wil je ons beter leren kennen? Let's get in touch!